Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Alkohole
BAR SYMPOSIUM


SYMPOSIUM - Greckie słowo pierwotnie określające biesiadę pitną (grecki czasownik sympotein oznacza "pić razem"). Obecnie opisuje wszelkie konferencje naukowe lub akademickie charakteryzujące się formatem otwartym.

Edukacja: wykłady, dyskusje i warsztaty.

Promocja kultury barmańskiej, nowych trendów, picia koktajli i odpowiedzialnej konsumpcji.

Prezentacja marek, w tym nowości rynkowych.


BAR SYMPOSIUM WARSZAWA

•Ekskluzywne wydarzenie dla świata mocnych alkoholi.
•Konwencja nawiązująca do międzynarodowych spotkań branży alkoholowej odbywających się na całym świecie.
•Liczne wykłady, warsztaty, degustacje alkoholu oraz panele dyskusyjne.
•Dwudniowe spotkanie, podczas którego zaprezentują się marki mocnych alkoholi.
•Miejsce do spotkań z barmanami, konsumentami i klientami.
•Bar Tours
•Impreza biletowana, przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich.

GRUPA DOCELOWA
-Barmani
-Menadżerowie barów
-Właściciele i kadra zarządzająca barów, restauracji, klubów i hoteli
-Przedstawiciele firm z branży spirytusowej-producenci, importerzy i dystrybutorzy
-Przedstawiciele firm z segmentu HoReCa.

WYKŁADY NA BSW


How to set-up and run a world class bar
JoergMeyer, LeLion, Hamburg

•Sophisticated Drinking
Stefan Gabanyi, Schumann’sBar, Munich

•An Insight into the mysterious worldof cocktail bitters
Alexander Hauck, TheBitterTruth, Niemcy

•Deconstructed Gin Tasting
MerlinGriffiths, London

W nosie i na języku -do czego jestnam potrzebny węch i smak?
Prof. dr hab. med. Przemysław Bieńkowski, Kierownik Zakładu Farmakologii i Fizjologii Układu Nerwowego Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie

•„Atrybuty nowoczesnego barmana” –czyli jak nie popaść w rutynę i zostać artystą w swoim fachu
Marcin Kasprzycki, Loco Stacja

•Znaczenie budżetowania i planowania w barze
Piotr Mocek, Paparazzi.

•Rum i tiki koktajle
Radosław Wieczorek, Mixology.pl

•Amerykańskie trunki i ich historia.
Tomasz Falkowski, Bourbon i inne

PANELE DYSKUSYJNE NA BSW


Ostatnia dekada w barmaństwie europejskim

Helmut Adam, Joerg Meyer, Marcin Kasprzycki i inni

Obecna sytuacja barmaństwa w Polsce
Piotr Mocek, Ryszard Berent, Patryk Lenart i inni

BAR TOURS

- Wieczorna część Bar Symposium Warszawa.
- Sponsorowana przez jedną markę „wycieczka po barach”.
- Specjalnie przygotowany na ten wieczór przewodnik.
- Specjalnie przygotowane na ten wieczór drinki sygnowane przez sponsorujące marki.
- Promocja barmanów i barów.
- Krzewienie kultury picia koktajli.

WSPÓŁPRACA


•Zapraszamy Państwa do podjęcia współpracy przy promocji Bar Symposium Warszawa.
•Wierzymy, że koncepcja eventu wzbudziła zainteresowanie.
•Będziemy wdzięczni za przesłanie propozycji możliwości współpracy przy promocji Bar Symposium Warszawa.
•Jesteśmy otwarci na Państwa sugestie i zapraszamy do kontaktu.

KONTAKT
Tomasz Roehr
+48 509 469 200
e-mail:tomekroehr@gmail.com
www.alkoteka.pl
alkoteka@gmail.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000